Maailma vanim mees suri pärast seda, kui ei saanud koroona karantiini ajal suitsu osta

Maailma vanim mees, Lõuna-Aafrika Kaplinna elanik Fredie Blom suri 116 aasta vanuselt pärast seda, kui ei saanud koroona karantiini ajal suitsu osta.

Lõuna-Aafrikas keelati koroona karantiini ajal nii alkoholi kui tubakatoodete müük. Blom sündis 8. mail 1904. aastal Lõuna-Aafrikas Adelaide’is. Ta oli elukutselt ehitaja ja käis tööle jalgratta. Kui ta oli teismeline, suri kogu tema perekond 1918. aastal Hispaania grippi, vahendab Daily Mail.

Enne surma kurtis Blom suitsupuudust, kuna karantiini ajal ei saanud suitsu osta. Blom suri vanadusse, mitte koroona tagajärjel. Guinnessi rekordite raamatu järgi oli maailma vanim mees Briti kodanik Bob Weighton, kes suri maikuus 112-aastaselt.

World’s ‘oldest man’ dies four months after his 116th birthday

Fredie Blom died Saturday four months after his 116th birthday in South Africa On his birthday he said lockdown jarred him because he couldn’t buy tobacco South Africa prohibited the sale of alcohol and cigarettes during its lockdown Blom was described as ‘unofficially’ the world’s oldest man because he wasn’t listed as such in the Guinness Book of World Records The world’s ‘oldest man’ has died four months after his 116th birthday in South Africa.

 

Kommentaarid
(Külastatud 2,085 korda, 1 külastust täna)