KUUM: Rootsi grupeeringute kodusõjas tulistati surnuks 12-aastane tüdruk

Rootsis massilise migratsiooniga puhkenud grupeeringute kodusõja tulemusel tulistati nädalavahetusel surnuks 12-aastane tüdruk.

Tüdruk tulistati eksikombel surnuks ööl vastu eilset pühapäeva, 2. augustit Stockholmi piirkonnas Botkyrkas. Sündmuskohal oli palju inimesi, vahendab Expressen.

Tüdruk tulistati surnuks hamburgeri söögikoha drive-in rajal. Tulistajate sihtmärgiks olid samas olnud kuritegeliku grupeeringu liikmed, kes kandsid kuuleveste.

Politsei on üle kuulanud mitmeid inimesi, aga kedagi pole veel seoses juhtunuga kinni võetud. Stockholmi politsei info kohaselt on kurjategijad kaotanud igasuguse ohutaju, kui avavad tule avalikus kohas, kus on palju inimesi.

Politsei palub sündmuskohal olnud inimestel võtta ühendust. Taga otsitakse üht valget värvi pikap autot.

Surma saanud tüdruk sündis 2007. aastal. Ta oleks septembris saanud 13-aastaseks. Tüdruku sõbrad on juhtunust šokeeritud. Hamburgerikoht, kus juhtum toimus on avatud ööpäevaringselt. Samas kohas on ka pizza-kiosk ja tankla.

Rootsi kuritegeklikud grupeeringud on aktiviseerunud seoses massilise migratsiooniga. Migratsioonist tingitud pingeline olukord on ka üks põhjustest, miks Rootsis kardeti kehtestada koroonaviiruse tõrjeks karmimaid piiranguid.

Mördade flickans vänner: “Hon hade planerat sitt 13-årskalas”

Folk frågade på Snapchat om deras bästa kompis blivit skjuten. På söndagseftermiddagen kom Avan och klasskompisen Marieroze, 13, till McDonald’s-parkeringen för att hedra sin vän, den 12-åriga flickan som sköts i natt. – Det känns som att det inte är äkta. Vi fick inte säga hejdå, men nu är hon på en bättre plats i alla fall, säger Marieroze.

Kommentaarid
(Külastatud 607 korda, 1 külastust täna)