KUUM: Euroopas möllab koroona teine laine – Hispaania läheb uuesti lukku, nakatumine kasvab kiiresti Kreekas ja Saksamaal, Soomes tuleb tagasi kaugtöö soovitus

Euroopasse on jõudnud koroona teine laine, kus Hispaania nakkusekolletes kehtestatakse uuesti karantiini režiim. Nakatumine kasvab kiiresti Kreekas ja Saksamaal ning Prantsusmaa on kaotamas kontrolli viiruse leviku üle.

Saksa arstide liit andis juba teada, et riigis möllab koroona teine laine, kuna inimesed ei järgi enam distantsi ega hügieeni reegleid, vahendab Daily Mail.

Hispaanias pannakse üksteise järel linnad lukku ning Kreekas tuvastati eile teisipäeval 121 uut nakatumist, mis on kõrgeim number pärast 22. aprilli. Itaalias on pandud Roomas Civitavecchia sadamas karantiini kaks nakkusekoldega kruiisilaeva.

Prantsuse teadlased hoiatavad, et kui nakatumiste arv kasvab, siis võib kontroll nakatumiste üle varsti kaduda.

Hispaania, Kreeka ja Itaalia turismikuurortides on kasvanud kiiresti koroonaviirusega nakatumiste arv. Soome teatas täna, et kavatseb tuua tagasi kodus töötamise soovituse, mis augusti algusest kaotati. Soomes on viimase 7 päevaga tuvastatud 98 nakatumist, mida on kaks korda enam kui eelneva nädala jooksul.

Soomes oli nakatumisi väga vähe juunis ja juulis, aga inimesed kaotasid valvsuse ja nakatumiste arv hakkas kiiresti kasvama. Soomes möllas koroona märtsis ja aprillis, aga piirangutega toodi nakatumiste arv alla.

Second wave strikes Europe: Spain reimposes lockdown Greece sees spike

The head of Germany’s doctors’ union has said that the country is already in the midst of its second wave because people have flouted social distancing rules France says it stands on precipice and ‘could at any moment tip’ out of control Two towns north of Madrid, Spain, have been

Kommentaarid
(Külastatud 3,239 korda, 1 külastust täna)