Kümned soomlased puutusid koroonaga kokku Eestis ja tulid tagasi laevaga – vaata, kas olid nende laevade peal

Soome terviseamet on andnud teada laevareiside ajad, kus olid peal soomlased, kes puutusid Eestis olles kokku koroonaviirusega.

Soomlased puutusid nakkusega kokku Eestis olles 31. juulist kuni 2. augustini korraldatud üritusel. Kahel üritusel olnud Helsingi elanikul tuvastati hiljem koroonaviirus. Neil olid haigusnähud juba ürituse ajal, vahendab Iltalehti.

Kokku osales üritusel 81 inimest mitmelt poolt Soomest, lisaks mõned eestlased. Üle poole nakkusega kokku puutunutest on Helsingist. Kokku oli osalejaid 14 eri omavalitsusest.

Enamus nakkusega kokku puutunutest on naasnud tagasi Soome. Kõigi üritusel osalenutega on võetud ühendust ja enamus neist on suunatud karantiini. Üritusel osalejad naasid Soome eri laevareisidega. Laeval olnutel soovitatakse jälgida oma tervist. Kui ilmnevad koroonale viitavad haigusnähud nagu hingeldus, köha, nohu, kõhulahtisus, palavik, kurguvalu või lõhna- ja maitsemeele kadu, siis tuleks võtta ühendust arstiga või teha Omaolo tervisehinnang ning taotleda testi tegemist.

Koroonaga kokku puutunud on naasnud Eestist Soome järgmiste väljumistega:

Laupäev 1.8.
Tallink Silja kl 16.30

Pühapäev 2.8.
Eckerö Line kl 12.00
Viking Line kl 12.30
Tallink Silja kl 13.30
Finbo Cargo kl 15.15
Viking Line kl 15.30
Eckerö Line kl 18.30
Tallink Silja kl 19.30
Viking Line kl 20.30

Esmaspäev 3.8.
Eckerö Line kl 12.00
Finbo Cargo kl 15.15
Viking Line kl 17.00
Eckerö Line kl 18.30

Teisipäev 4.8.
Viking Line kl 17.00

Kolmapäev 5.8.
Finbo Cargo kl 15.15
Tallink Silja kl 19.30

Neljapäev 6.8.
Finbo Cargo kl 15.15

Kymmenet suomalaiset altistuivat koronalle Virossa ja palasivat Suomeen – Matkustitko näillä laivavuoroilla?

THL on tiedottanut laivavuoroista, joilla Virossa koronavirukselle altistuneet suomalaiset ovat palanneet Suomeen. Kymmeniä suomalaisia altistui koronavirukselle Virossa 31.7.-2.8. järjestetyssä yksityistilaisuudessa. Kahdella tilaisuudessa mukana olleella helsinkiläisellä on todettu koronavirustartunta. Heillä oli jo tilaisuuden aikana virukseen viittaavia oireita. Kaikkiaan tilaisuuteen osallistui 81 ihmistä eri puolilta Suomea sekä muutama virolainen. Mukana olleet ovat altistuneet koronavirukselle.

Kommentaarid
(Külastatud 4,935 korda, 1 külastust täna)