Koroonahaigete meremeestega laev lahkus Eestist tagasi Soome

Kolmapäeva õhtul lahkus Sillamäe sadamast Soome poole Norra lipu all sõitev kaubalaev, mille pardal tuvastati 14 koroonaviirusega nakatunut. Kaks nakatunud meeskonnaliiget jäid Eestisse haiglasse ning ülejäänud 12 suundusid laevaga tagasi Soome.

Laeva meeskond otsustas minna Soome karantiini ning positiivse testi andnud 12 meeskonnaliikme tervislik seisund oli hea ja arstiabi nad ei vajanud, vahendab ERR.

Kahest Eestis haiglas viibivast meeskonnaliikmest üks on Venemaa ja teie Filipiinide kodakondsusega.

Tanker Yara Nauma seilab Norra lipu all ning saabus Soomest Sillamäe sadamasse 3. augustil. Laeva lastiks oli ammoniaak. Meeskonnaliikmetega puutusid kokku ka Sillamäe sadama töötajad, kes viibivad praegu eneseisolatsioonis.

Kommentaarid
(Külastatud 566 korda, 1 külastust täna)