Kole lugu: Soome päritolu moekeiser lasi prostituudist sõbrannal vägistada oma pojad, et neist „mehed teha”

Soomest pärit Kanada moekeiser Peter Nygard palkas kahtlustuse kohaselt naise, et vägistada tema vanem poeg 2004. aastal, kui poiss oli 15-aastane. Mees kordas sama oma noorema poja peal 2018. aastal, kui poeg oli 14-aastane.

Nygardi pojad esitasid tema vastu USA-s New Yorgis pühapäeval kohtuhagi. Nad väidavad, et nende isa palkas naise, et nad vägistada. Nygardit süüdistatakse kümnete naiste seksuaalses väärkohtlemises pikka aega kestnud seksi-alase inimkaubanduse käigus, vahendab CBS News.

Praegu 79-aastane Nygard oli väidetavalt oma seksitöötajast sõbrannale öelnud, et tahab oma pojast „mehe teha”, kui poeg oli 14-aastane. Nygardil on kokku 7 last.

Kohtuhagi kohaselt tegi isa ka oma poegadest seksiäri ohvrid. Ta lasi vägistada oma vanema poja 2004. aasta oma Bahama residentsis, kui poeg oli 15-aastane. 14-aastat hiljem 2018. aasta suvel viis ta oma noorema poja Kaliforniast residentsi Kanadas Winnipegis, kus lasi 14-aastase poisi samal naisel vägistada. Poeg oli sel ajal veel süütu. Seksi lubatud vanus on Kanadas 16 eluaastat.

Nygard oli naisele teenuse eest maksnud raha eest, mille sai oma moeimpeeriumist Nygard International. Vanem poeg andis asja kohta intervjuu Kanada telekanalile CBS News, milles märkis, et tema kogemus aitab loodetavasti teisi inimesi, keda on seksuaalselt ära kasutatud.

Varem on Nygardi vastu hagi esitanud 57 naist, kelle Nygard meelitas oma Bahama residentsi lubadusega teenida raha modellina. Tegelikult naised vägistati ja neid kasutati seksuaalselt ära. Mitmed ohvrid olid alaealised ja kaks neist alles 14-aastased. Veebruaris korraldas politsei Nygardi New Yorgi büroos ja Los Angelese kodus läbiotsimise.

Vanem poeg ütles, et pojad astusid välja selleks, et kaitsta Nygardi teisi ohvreid. Tema väitel tuleb kaitsta ohvreid, et neid ei nimetatataks valetajateks. Nygardi esindajad on varem igasugused süüdistused mehe vastu ümber lükanud ja nimetanud neid valedeks. Pojad aga loodavad, et isa karistatakse tema kuritegude eest.

Peter Nygard’s sons launch new lawsuit accusing dad of paying ‘known sex worker’ to rape them as teens | CBC News

Two of Peter Nygard’s sons launched a new lawsuit filed Sunday, saying their fashion executive father set them up to be raped by his girlfriend – a “known sex worker” – when they were teens. Nygard, 79, is a Winnipeg-based clothing manufacturer. His companies, in the past, were worth hundreds of millions of dollars.

Kommentaarid
(Külastatud 6,640 korda, 1 külastust täna)