Kas koroona ajab inimesed hulluks? Floridas üritas poolpaljas verine mees sõidu ajal rekka kabiini ronida – lisatud video (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav!)

Sotsiaalmeedias lööb laineid video sellest, kuidas USA-s Florida osariigis üritas rekka kapotile roninud poolpaljas mees läbi lõhutud tuuleklaasi autosse ronida.

Videos on näha, kuidas mees sõitis Boynton Beachi ligidal auto kapotil üle 10 kilomeetri, oli üleni verine ning üritas sõidu ajal auto kabiini ronida.

Mees oli enne seda peatanud üleni verisena tee ääres veoki, lõhkus tuuleklaasi pärast seda, kui veok peatus ning üritas veokisse ronida. Veokijuht aga hakkas hirmuga sõitma ja üritas meest sõidu ajal maha raputada, vahendab Daily Mail.

Enne seda oli kummaliselt käitunud mees sõitnud ühes Toyota džiibis, kust ta aga tee äärde maha pandi tema naljaka käitumise tõttu. Mees kõndis siis edasi mööda maanteed, nii et liikus tema pärast seiskus. Siis kasutas mees juhust ja hüppas ühe rekka kapotile. Veokijuht Edward Hughes ütles, et mees oli olnud üleni verine. Siis aga hakkas mees peksma veoki tuuleklaasi mingi metallist esemega.

Hughes ütles, et ta läks paanikasse, andis gaasi ning üritas meest maha raputada. Mees sõitis rekka kapotil üle 10 kilomeetri, enne kui politsei veoki peatas. Mees võeti kinni ja viidi haiglasse kontrolli.

NB! Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 611 korda, 1 külastust täna)