Imede ime: Venemaal ärkas 81-aastane naine surnukuuris ellu

Venemaal Kursi oblastis Goršetšenski rajoonis tunnistati 81-aastane Zinaida Kononova surnuks ja viidi surnukuuri. Naine veetis öö surnukuuris ja hommikul leiti ta sealt elusalt.

Haigla töötaja sai hommikul oma elu suurima šoki, kui leidis naise elusana surnukuuri põrandalt. Naine oli tunnistatud peale operatsiooni Goršetšenski rajoonihaiglas surnuks 14. augustil. Ta viidi surnukuuri kell 1.10 öösel. Ligi 7 tundi hiljem kell 8 hommikul leidis haigla töötaja vanaema surnukuuris elusalt ringi roomamas, vahendab Daily Mail.

Proua Kononova oli kukkunud, kui üritas surnukuuri laua pealt maha tulla ja põgeneda. Kohale saabunud kiirabitöötaja rääkis, kuidas vana naine hoidis käega haigla töötajal jala ümbert kinni ja palus abi. Haigla töötaja käskis naisel vait olla.

Pärast seda mässiti proua Kononova teki sisse ja viidi intensiivi. Siis helistati õetütar Tatiana Kulikova’le, kellele öeldi: Meil on teile erakordne uudis, teie tädi on elus. Kulikova kiirustas haiglasse, samal ajal kutsuti kohale arstide brigaad Kurski oblastikeskuse haiglast.

Kulikova rääkis, et eakas naine ei tundnud teda esialgu ära ega mäletanud operatsiooni, aga kurtis oma vana põlvehäda. Haigla arst ja anestesioloog tunnistasid hiljem üles, et saatsid naise surnukuuri 1 tund ja 20 minutit peale surma, tavapärase 2 tunni asemel. Naine viidi üle Kurski haiglasse.

Goršetšenski haigla peaarst Roman Kondratenko on uurimise ajaks ametist kõrvaldatud. Vana naise sugulased plaanivad haigla kohtusse kaevata. Haigla juht Alexander Vlasov ütles, et naist püüti elustada 30 minutit, aga see ei andnud tulemusi. Pärast seda tunnistas arst naise surnuks. Nüüd tunneb see arst end väga halvasti.

Woman returns to life after spending the night in a Russian morgue

Zinaida Kononova declared dead after surgery to remove intestinal obstruction She was taken to the morgue at Gorshechensky Central District Hospital at 1am At 8am, hospital worker ‘got the shock of her life’ when she found her on the floor A pensioner gave a hospital worker ‘the shock of her life’ when she came back from the dead after spending the night in a Russian morgue.

Kommentaarid
(Külastatud 3,494 korda, 1 külastust täna)