Helsingi söögikohas puutus hulga inimesi koroonaga kokku

Helsingis Kaivohuone söögikohas eelmise nädala laupäeval, 8. augustil õhtut veetnud isikul tuvastati hiljem koroonaviirus, teatas Helsingi linnavalitsus.

Kõik tuvastatud lähikontaktsed isikud on kätte saadud ja nad on pandud karantiini. Samal õhtul alates kella 22-st kuni 9. augusti kella 3-ni öösel Kaivohuones olnud inimestel soovitatakse jälgida oma tervist kahe nädala jooksul kuni 22. augustini ning kui ilmnevad haigusnähud, tuleks minna testi tegema.

Kui ilmnevad haigusnähud, tuleks teha hinnang veebis aadressil www.omaolo.fi. Sealt leiab ka juhised testi tegemiseks.

Helsingi inimesed saavad koroona-alast nõu telefonil 09 310 10024 (iga päev kell 8 – 18). Kui haigusnähud on leebed, tasub oodata kodus hommikuni ja helistada siis. Pakilisemas olukorras on ööpäevaringne esmaabi telefon 116 117.

Teiste omavalitsuste elanikud saavad võtta ühendust oma piirkonna terviseteenuste osutajaga.

Helsingissä mahdollinen joukkoaltistuminen koronalle ravintola Kaivohuoneella

Ravintola Kaivohuoneella lauantaina 8.8.2020 iltaa viettäneellä henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Kaikki tunnistetut lähikontaktit on tavoitettu ja heidät on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten toimesta. Samana iltana 8.8. klo 22 – 9.8. klo 03 Kaivohuoneella iltaa viettäneitä henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan tarkasti kahden viikon ajan (22.8. asti), ja hakeutumaan testiin välittömästi, jos lieviäkin oireita ilmenee.

Kommentaarid
(Külastatud 1,241 korda, 1 külastust täna)