Helsingi koolis pandi hulk õpilasi ja õpetajaid koroona tõttu karantiini

Helsingis Herttoniemenranta põhikoolis pandi 19 õpilast ja 13 kooli töötajat kaheks nädalaks karantiini, kuna koolis tuvastati ühel isikul koroonaga nakatumine.

Kokku õpib põhikoolis 512 õpilast. Helsingi linna epidemioloogiline talitus on olnud ühenduses karantiini määratute ja nende peredega, vahendab Iltalehti.

Kafrantiini määratud õpilastele korraldatakse kaugõpe. Ülejäänud õpilased jätkavad kontaktõppes. Nakkusega kokku puutunud isikute pereliikmed pole karantiinis, kuna nad pole ise nakkusega kokku puutunud.

Karantiini määratutele saadetakse vastav otsus, mille alusel saab alla 16-aastase lapse hooldaja jääda koju. Helsingis jätkub koolitöö esmaspäeval, 17. augustil tavapärasel moel.

Uusia joukkoaltistumisia: karanteenimääräys helsinkiläiskoulussa, koronaa myös Kaivohuoneella

19 oppilasta ja 13 koulun henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä on asetettu karanteeniin kahdeksi viikoksi Herttoniemenrannan ala-asteella tapahtuneesta koronavirusaltistuksesta. Herttoniemenrannan ala-asteen 19 oppilasta ja 13 koulun henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä on asetettu karanteeniin kahdeksi viikoksi koronavirusaltistuksen vuoksi, kerrotaan Helsingin kaupungin tiedotteeessa. Kyseisellä ala-asteella on 520 oppilasta. Helsingin kaupungin epidemiologinen toiminta on ollut yhteydessä karanteeniin asetettuihin ja heidän perheisiinsä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,641 korda, 1 külastust täna)