Espoos lisandus ööpäevaga 17 koroonaga nakatumist, neist 8 on välismaalt

Espoos tuvastati täna laupäeval, 22. augustil viimase ööpäevaga 17 uut koroonaviirusega nakatumist. Neist nakatumistest 8 on pärit välismaalt.

Espoo linnavalitsuse andmetel on need nakatumised tulnud eri päevadelt: käesoleva nädala esmaspäeval lisandus 4, teisipäeval 3, kolmapäeval 10 ja neljapäeval 1 nakatumine. Kokku seega 18 nakatumist, üks rohkem kui näitavad terviseameti andmed. Neist 8 on pärit välismaalt, vahendab Helsingin Sanomat.

Nakatumised on eri riikidest, aga kõige enam Põhja-Makedooniast Skopjest. 7 nakatumist on seotud perede või lähedastega, aga need ei lähe välismaa nakatumiste hulka. Kolme nakatumise taust pole teada.

Viimasel ajal on nakatunud peamiselt nooremad inimesed. Espoo inimesi pole pikka aega koroonaga haiglaravil olnud.

Koronavirus | Espoossa raportoitiin lauantaina 17 uudesta koronatartunnasta – tartunnoista kahdeksan on peräisin ulkomaanmatkalta

Espoossa on todettu 17 uutta koronatartuntaa, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) lauantaina päivittyneestä tartuntatilastosta. Määrä on huomattavasti suurempi verrattuna esimerkiksi perjantaihin, jolloin tiedotettiin kolmesta uudesta tartunnasta Espoossa. Uudet tartunnat ovat kuitenkin kertymä neljältä eri päivältä maanantain ja torstain väliltä, kertoo Espoon sosiaali- ja terveystoimen perusturvajohtaja Juha Metso.

Kommentaarid
(Külastatud 2,006 korda, 1 külastust täna)