USA-s koroonaga asi järjest hullem – 60 209 nakatumist ühe päevaga, haiglad on täis

USA-s löödi eile teisipäeval taas uus kole koroonarekord, mil ühe ööpäevaga tuvastati 60 209 uut nakatumist. Koroonasurmasid kogunes ööpäevaga 1114.

Kokku on USA-s tuvastatud üle 3 miljoni nakatumise ja ligi 134 tuhat koroonasurma. USA-st tulevate teadete kohaselt on haiglad täis saamas ja patsiente pole võimalik enam vastu võtta. Lisaks on nakatumisi nii palju, et nakatumiste ahelaid pole võimalik enam tuvastada, vahendab CNN.

Praeguse seisuga on 56 Florida haiglas intensiivravi kohad täis saanud ja veel 35 haiglas on intensiivravi kohtadest alles alla 10 protsendi.

Haiglad on täis saamas Texase ja Florida osariikides, mistõttu on ametivõimud teinud kohustuslikuks näomaskide kandmise. Need osariigid olid esimesed, kus hakati paar kuud tagasi piiranguid leevendama.

Eelmisel nädalal tuli USA-s iga päevaga juurde 50 000 nakatumist, mida on kaks korda enam kui kuu aega tagasi. USA-s loodeti, et haigus suveks vaibub, aga need lootused pole täitunud. USA-s on jätkuvalt aktiivne haiguse esimene laine.

56 Florida hospital ICUs have hit capacity

The worsening coronavirus pandemic hit a series of somber peaks across the United States on Tuesday, renewing fears that more hospitals could be overloaded with Covid-19 patients.

Kommentaarid
(Külastatud 786 korda, 1 külastust täna)