Soomlased ründavad täna Tuuri külapoodi, esimesed saabusid juba varahommikul

Soomlased ründavad täna Lõuna-Pohjanmaal asuvat Tuuri külapoodi, kus pakutakse tasuta kütust. Esimesed saabusid juba varahommikul ja järjekord on kilomeetrite pikkune.

Tuuri külapoodnik Vesa Keskinen korraldas kütuse tasuta jagamise oma tänase 53. sünnipäeva puhul. Külapoe tanklast saab mitme tunni jooksul kütust täiesti tasuta, vahendab Iltalehti.

Tegemist pole esimese sellise kampaaniaga, kuna eelmise, 2019. aasta novembris jagas mees kütust hinnaga 0,52 eurot liiter. Siis arvestas Keskinen kampaania kuluks ligi 20 000 eurot. Kütust jagatakse sama kaua kui sügisel ehk kella 17-st kuni keskööni, ehk kokku 7 tundi.

Varasemad saabusid täna järjekorda juba kella 5 ajal hommikul. Paljude inimeste jaoks oli see tore väljasõit. Järjekord oli kella 18 ajal õhtul 2-3 kilomeetri pikkune ja järjekorras tuli seista tund aega. Järjekordi on tekkinud juba kaks, üks ühelt, teine teiselt poolt.

Idee sündis eelmisel aastal ja eesmärk oli pakkuda maailma kõige odavamat kütust. Tasuta jagatavat kütust saab võtta vaid paaki, mitte aga kanistritesse.

Aprillikuus jagas Keskinen koos koostööpartneritega abivajajatele laiali üle 1200 toidukoti.

Aikaisimmat jonottajat saapuivat jo kukonlaulun aikaan, jono edelleen kilometrien pituinen- ilmainen polttoaine vetää väkeä Tuuriin

Tuurin bensa-asemalle jonotetaan vielä alkuillastakin. Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen toteuttaa maanantaina 53-vuotissyntymäpäivänään ainutlaatuisen kampanjan. Kyläkaupan bensa-asemalta saa tänään usean tunnin ajan polttoainetta täysin ilmaiseksi. Kyseessä ei ole Keskisen ensimmäinen bensatempaus, sillä mies myi viimeksi marraskuussa bensaa 0,52 euron litrahintaan. Keskinen kertoi Iltalehdelle silloin odottavansa 20 000 euron tappiota myynnistä, ja sellaiset myös tulivat.

Kommentaarid
(Külastatud 1,459 korda, 1 külastust täna)