Soomes uuritakse patsiendi mõrvamist haiglas, kahtlusaluste seas on meedikud

Soome politsei uurib Salo haiglas 2017. aasta aprillis toimunud kahtlusalust tapmist. Asja uuritakse kui mõrva. Ohver oli kaitsevõimetu ja kahtlusaluste seas on haigla meedikud.

Ohver oli haiglas ravil olnud noor naispatsient. Kahtlusaluseid on mitmeid, aga täpset hulka veel ei avalikustata. Kahtlusalused oli teo toimepanemisel ajal sündmuskohal, vahendab Helsingin Sanomat.

Osa kahtlusalustest on meedikud, kes olid tööl teo toimepanemise ajal. Kahtlusalused end süüdi ei tunnista. Politsei sai alles aasta hiljem, 2018. aastal teada, et asjaga võib olla seotud kuritegu. Info saabus kohtumeditsiinilise ekspertiisi kaudu. Ohvri organismist leiti ainet, mis ei saanud sinna sattuda tavapärase ravi käigus.

Praegu pole põhjust kahtlustada, et sarnaseid tegusid on olnud rohkem kui üks. Praegu pole veel kedagi seoses juhtunuga kinni võetud ega vahistatud.

Rikosepäilyt | Nuoren naispotilaan epäillään joutuneen murhatuksi nukutuslääkkeellä Salon sairaalassa – teosta epäillään hoitohenkilökuntaa

Poliisi on tutkinut kaikessa hiljaisuudessa jo vuosien ajan poikkeuksellista henkirikosta. Täysi-ikäisen nuoren naispotilaan epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi sairaalassa Salossa Varsinais-Suomessa vappuaattona 2017. Tapausta tutkitaan epäiltynä murhana, koska uhri oli poliisin mukaan puolustuskyvytön. Poliisi on kuulustellut kuluvan kesän aikana murhasta epäiltyinä useampia henkilöitä. Ainakin osa heistä on kuulunut rikoksen tekoaikana Turun yliopistollisen keskussairaalan (Tyks) Salon sairaalan hoitohenkilökuntaan.

Kommentaarid
(Külastatud 2,057 korda, 1 külastust täna)