Soomes tulid täna müügile Lidli kolesandaalid, aga need osteti kohe ära

Soomes tulid täna müügile Lidli sandaalid hinnaga 7,99 eurot paar. Sandaalid on nii koledad, et lähevad rahvale hästi peale.

Lidl andis teada, et müüki paisati tuhandeid sandaale. Samas anti teada, et müügile tuleb vaid piiratud kogus sandaale, mis kuuluvad nn fännikollektsiooni. See on põhjus, miks sandaalid läksid nagu soojad saiad, vahendab Iltalehti.

Sandaalid lähevad Lidli info kohaselt kaubaks hästi, aga neid ei rabata nii kõvasti nagu kevadelk müügile tulnud Lidli embleemiga tossusid. Mõnel pool on sandaalid ära ostetud, aga on kohti, kus need on veel müügil.

Soome poodides tekkis sandaalide järele koguni järjekord. Inimesed rääkisid, et pidid ootama 40 minutit järjekorras.

Kansa jonotti Lidlin sandaaleita sankoin joukoin – “Ihan muutamassa minuutissa korit tyhjenivät”

Iltalehden lukija kertoo, että Kempeleen Lidlistä sandaalit myytiin loppuun hetkessä. Päivittäistavarakauppa Lidl toi tänään myyntiin Lidl-fanimallistoon kuuluvat sandaalit. Hinnallakaan värikkäitä Lidl-logolla varustettuja sandaaleja ei ole pilattu. Niiden hinta on vain 7,99 euroa. Lidlin viestinnästä kerrotaan, että myynnissä on tuhansia sandaaleja. – Toki on hyvä muistaa, että sandaaleita myydään vain rajoitettu erä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,139 korda, 1 külastust täna)