Soomes täna auto alla jäänud 3-aastane laps suri

Soome idaosas Kuopios täna teisipäeva, 14. juuli pealelõunal korrusmaja hoovis auto alla jäänud 3-aastane laps suri.

Last elustati nii kohapeal kui Kuopio ülikooli haiglas, aga see ei andnud tulemust. Kaks last oli väljas koos hooldajaga liikumas mööda jalgrada ja nad lähenesid maja hoovile, kui 3-aastane laps jooksis teistest ette hoovi poole, vahendab Iltalehti.

Samal ajal tagurdas hoovis autoga keskealine mees. Samas oli ka teisi autosid. Laps jooksis teiste autode vahelt otse tagurdava auto taha ja jäi rataste alla.

Politsei uurib asja kui liikluse ohustamist ja surma põhjustamist. Praegu tundub, et tegemist on mitmete õnnetute asjaolude kokkulangemise ja õnnetusjuhtumiga. Õnnetuses osalenutele on korraldatud kriisiabi.

Kuopiossa tänään auton alle jäänyt 3-vuotias lapsi on kuollut

Elvytystoimet aloitettiin heti paikalla. Kuopion Puijonlaaksossa tapahtui liikenneonnettomuus tiistaina 14.7. iltapäivällä. Kerrostalon pihassa auton alle jäänyt 3-vuotias lapsi on kuollut. Elvytystoimet aloitettiin heti paikalla ja niitä jatkettiin Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, mutta lapsi menehtyi saamiinsa vammoihin. Kaksi lasta oli hoitajansa kanssa ulkona lähestymässä kerrostalon piha-aluetta polkua pitkin, kun 3-vuotias lapsi juoksi edelle kerrostalon piha-alueelle.

Kommentaarid
(Külastatud 1,099 korda, 1 külastust täna)