Soomes jäid paljud eile tasuta kütusest ilma

Soome jahtisid eile paljud Tuuri külapoe juures jagatud tasuta kütust, aga suur osa jäi sellest ilma. Niipea, kui kell 12 keskööl lõi, siis enam tasuta kütust ei antud ja öeldi, et kas maksate või ei saa midagi.

Üks soomlane ootas järjekorras 7,5 tundi ja jäi napilt tasuta kütusest ilma. Enne teda oli veel ainult kümmekond autot. Ainus positiivne asi, mis selle aja jooksul tekkis, olid uued tutvused. Soomlane rääkis, et järjekord liikus väga aeglaselt, 300 meetrit tunnis. Järjekorra pikkus oli mitu kilomeetrit, vahendab Iltalehti.

Tuuri külapoe omanik Vesa Keskinen korraldas tasuta kütuse jagamise oma 53. sünnipäeva puhul. Eelmisel, 2019 aastal jagas ta kütust 52. sünnipäeva puhul hinnaga 52 senti liiter. Selliseid kampaaniad lähevad mehele maksma kümneid tuhandeid eurosid. Eilse kütuseralli kohta polnud Keskinenilt võimalik kommentaari saada.

Eevertti, 18, jonotti Vesa Keskisen ilmaista bensaa 7,5 tuntia, jäi ilman – innostus vaihtui potutukseen: “Järjestäjät sanoivat, että joko maksatte tai käännytte”

Etelä-Pohjanmaalla jonotettiin maksutonta bensiiniä. Moni jäi ilman. 18-vuotias Eevertti Paloniemi Alavudelta kuuli maanantaina kaveriltaan, että Keskisen kyläkaupalla Tuurissa on jaossa ilmaista polttoainetta. – Älä tankkaa autoa, Paloniemi ilmoitti isälleen tarkistettuaan, että tarjous on totta. Hyvää hyvyyttään poika aikoi lähteä jonottamaan bensiiniä isänsä autoon. – Oletko ihan hullu, kysyi isä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,964 korda, 1 külastust täna)