Soome noormees kasutas seksuaalselt ära 2-aastast last, pandi vangi

Soome kohus mõistis 5 aastaks vangi Turus elava 21-aastase mehe, kes oli 2019. aasta 1. märtsi ja 22. juuli vahelisel ajal hõõrunud tollal 2 aastase lapse suguelundeid ujumistrikoo pealt, asetanud lapse jalad seksuaalsesse poosi ja teinud sellest nii video kui pildid.

Tehtud pildid saatis süüalune isik veel kolmele isikule. 2019. aasta 15. juuli ja 2020. aasta 2. märtsi vahel kasutas mees ära sama last. Mees pani sõrme lapse tupele ja tegi sellest pildi, vahendab Iltalehti.

Kohtus jäi tõendamata fakt, et mees lükkas sõrme prokuröri kirjeldatud viisil lapsele tuppe. Algul süüdistati meest lapse vägistamises, aga see ei leidnud kohtus kinnitamist. Kohus mõistis siiski mehe süüdi 2017. aastal sündinud lapse seksuaalses ärakasutamises.

Kohus mõistis maaparanduse seadme juhina töötavale mehele 5-aastase vanglakaristuse ja mõistis ta koheselt vanglasse karistust kandma. Mees peab maksma ühele lapsele 17 000 eurot ja veel kaheksale lapsele kokku 17 600 eurot hüvitist. Lisaks tuleb kinni maksta kohtukulud.

Mees oli lisaks kasutanud ära kooliealisi lapsi, kellega lõi kontakti Instagrami ja muude sotsiaalmeedia kanalite kaudu. Ta suhtles seksuaalsetel teemadel 9-13-aastaste lastega ja palus neil saata pilte, kus nad on alasti või ujumistrikoos. Osale kannatanutest saatis mees pilte oma peenisest. Üks toiming jäi pooleli, kuna lapse ema tabas mehe teolt.

Uurimise käigus leiti mehe telefonist kokku 14 pilti, kus lapsed olid trikoos või alasti. Kohus tegi otsuse juuni lõpus. Süüalune on sellega rahul, aga kannatanute esindajad mitte, mistõttu võidakse otsus edasi kaevata.

Nuori turkulaismies käytti hyväkseen 2-vuotiasta lasta – jakoi kuvat teoista eteenpäin

Vuonna 2017 syntynyt tyttö oli rikosten alkaessa korkeintaan kahden vuoden ikäinen. Turkulaismies käytti taaperoikäistä lasta hyväkseen kahdesti noin yhden vuoden aikana. Teoistaan ottamansa kuvat hän lähetti kolmelle muulle henkilölle. Lisäksi miehellä oli kymmenkunta kouluiäistä lasta uhrina, jotka hän kohtasi sosiaalisessa mediassa. Kaksikymppinen mies oli 1. maaliskuuta 2019 ja 22.

Kommentaarid
(Külastatud 1,761 korda, 1 külastust täna)