Šokk Saksamaal: kahtlusalune afgaani noormees vägistas algul 11-aastase, ja siis kohe 13-aastase tüdruku

Afganistanist pärit 23-aastane noormees vägistas algul 11-aastase tüdruku, siis lasti ta kahtlusalusena vabadusse, ja ta vägistas kohe 13-aastase tüdruku.

Ametivõimud kinnitasid, et neil polnud teavet selle kohta, et mees võib vabadusse pääsedes kohe uuesti lapse vägistada. Seetõttu lasti ta 12 päeva pärast esimest vägistamist vabadusse. 5 nädala pärast vägistas ta Dortmundis teise tüdruku, vahendab Bild.

Afgaani migrantide poolt toime pandud seksuaalkuriteod on sakslased vihale ajanud ja poliitikud tahavad noormehe välja saata, kui ta süüdi mõistetakse. 23-aastane Zubyr S. vahistati kõigepealt juunikuus, aga lasti siis vabadusse, kuna leiti, et ta pole ohtlik.

Läinud reedel aga meelitas afgaani noormees ühe 13-aastase tüdruku kangialusesse ja vägistas ta, mispeale mees uuesti vahistati. Prokurör Boerge Klepping ütles, et mõlemad Dortmundis toimunud vägistamised olid olemuselt sarnased. Kahtlusalune lasti 3. juulil vabadusse, kuna leiti, et ta pole ohtlik.

Mehel on varasemad karistused seoses narkootikumide ja trahvide maksmisest hoidumisega. Leiti, et mees ei kujuta ohtu, kuna tal oli püsiv elukoht ja puudusid varasemad seksuaalkuriteod.

Prokuröride väitel ei võetud 11-aastase kannatanu juttu ka eriti tõsiselt ja mees lasti vabadusse. Mees on praegu vahi all ja tema kuritegusid uuritakse. Kohalikud poliitikud nõuavad nüüd mehe tagasisaatmist Afganistani niipea, kui ta süüdi mõistetakse. Samuti nõutakse seaduste karmistamist, et kahtlusalused seksuaalkurjategijad uurimise ajal niisama lihtsalt vabadusse ei pääseks.

Migratsioonivastane Saksa partei AfD näitab näpuga Angela Merkeli avatud uste pagulaspoliitika suunas. Kahtlusalusel mehel oli Saksamaal ajutine elamisluba.

Dortmund: Triebtäter soll zwei Mädchen (11, 13) vergewaltigt haben!

Dortmund – Es ist kaum zu glauben: Der Mann (23), der am Freitag in Dortmund eine 13-Jährige vergewaltigt haben soll, hat offenbar einen Monat vorher schon mal zugeschlagen! Bereits am 20. Juni soll der Afghane ebenfalls in Dortmund eine Elfjährige vergewaltigt haben.

Kommentaarid
(Külastatud 1,631 korda, 1 külastust täna)