Skandaal Soomes: mustlasi ei lastud spaasse sisse (lisatud video)

Soomes on tekitanud skandaali sotsiaalmeediasse pandud video, kust on näha, kuidas mustlased soovivad minna spaasse aega veetma, aga neid ei lasta sisse. Seltskonnas olid kolm mustlasnaist ja üks 5-aastane laps.

Tegemist on Soome idaosas Rantasalmis asuva spaaga Hotel & Spa Resort Järvisydän. Videos soovivad kolm mustlasnaist ja laps spaasse pääseda, aga neid ei lasta sisse. Üks naistest küsib, kas spaas on mingi selline kord, et mustlasi ei lasta sisse ja spaa töötaja vastab, et selline kord tõesti on.

Spaahotell teatas hiljem sotsiaalmeedias, et juhtunu oli seotud nädalavahetuse sündmustega, kus üks seltskond kasutas hotelli ja spaad, aga jättis selle eest maksmata. Lisaks olid inimesed tarvitanud kaasa toodud alkohoolseid jooke ja tülitanud teisi külastajaid. Samuti oli löödud üht hotelli töötajat ja üht klienti. Kohale tuli kutsuda politsei. Seetõttu ei lubatud selle seltskonna liikmeid enam hotelli sisse.

Keeld puudutas hotelli info kohaselt ainult kindlat seltskonda, mitte mustlasi laiemalt. Muidu on kõik kliendid teretulnud, kaasa arvatud mustlased.

Kommentaarid
(Külastatud 3,620 korda, 1 külastust täna)