Rootsi „koroonakunn” soovitab: töötage kodus edasi ja vältige ühistransporti

Koroonapandeemia jätkub sügisel, ütles täna neljapäeval toimunud pressikonverentsil Rootsi peaepidemioloog Anders Tegnell.

Tegnell ütles, et kuigi Rootsis on praegu olukord paranenud, ootab ees raske sügis. Ta tõstatas küsimuse, kas ühiskond naaseb üldse kunagi sinna, kus ta oli enne COVID-19 haigust. Ta vastas sellele, et nakatumiste arv sügisel kasvab, vahendab Aftonbladet.

Rootsi on koroonapiiranguid viimasel ajal leevendatud, aga Tegnell soovitas kodus edasi olla ja ühistransporti vältida. Tegnell hoiatas, et see, et Rootsis on nii nakatumiste kui surmade arv languses ei tähenda, et oht on möödas.

Tegnell: Fortsätt jobba hemifrån och undvik kollektivtrafik

Coronaläget har förbättrats i Sverige, men hösten kommer ändå inte bli sig lik. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att den som kan fortsätter jobba hemifrån och undviker kollektivtrafik. – Kommer vi någonsin gå tillbaka till ett samhälle som det såg ut innan covid-19. Vi får se hur det utvecklas, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.

 

Kommentaarid
(Külastatud 519 korda, 1 külastust täna)