Politsei andis lisainfot Helsingi kesklinna tulistamise kohta: haavata sai täiesti kõrvaline isik

Politsei andis lisainfot eilse kolmapäeva õhtuse tulistamise kohta Helsingi kesklinna karaoke-lokaalis Pataässä.

Nimelt tuli asja uurimise käigus välja, et kella 21.50 ajal sai täiesti kõrvaline, 1970. aastal sündinud isik kuuli jalga ja ta viidi haiglasse. Ta on haiglas, aga tema elu pole ohus. Samal ajal oli Pataässäs kohal kümneid kliente, vahendab Ilta-Sanomat.

Politsei võttis lokaalist ja selle ligidalt kinni neli meest, keda kahtlustatakse vägivallas. Nad on sündinud aastatel 1994-2001. Mehed kuuluvad samasse seltskonda. Relv on politsei valduses.

Eeluurimise käigus tuli välja, et tegemist oli kogemata lahti läinud püstolilasuga. Ilma loata, aga laetud relva kandis kaasas üks 1994. aastal sündinud mees. Ta oli näppinud relva püksitaskus ja see läks lahti. Kuul tabas ühe lähedal istunud mehe jalga.

Kahtlusalune ja kannatanu teineteist varasemast ei tundnud. Pärast juhtunut lahkus kahtlusalune mees lokaalist ja peitis relva ära. Asja uuritakse kui kehavigastuse tekitamist, relvakuritegu ja ohu tekitamist. Kõik kinni võetud isikud on vabastatud. Praegu uuritakse relva päritolu.

Poliisilta lisätietoa Pataässän ampumisesta: mies näpelöi asetta housuntaskussa, sitten tuli ilmeinen vahinkolaukaus – tuntematon sivullinen sai luodin jalkaan

Helsingin poliisi antaa lisätietoja keskiviikkona illalla Helsingin Kruununhaassa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Tapahtumat sattuivat karaokeravintola Pataässässä kello 21.50. Poliisin mukaan vuonna 1970 syntynyt mies sai luodin jalkaansa ja hänet toimitettiin hoitoon sairaalaan. Hän on siellä edelleen, mutta välitöntä hengenvaaraa ei ole. Samaan aikaan Pataässässä oli joitakin kymmeniä asiakkaita.

Kommentaarid
(Külastatud 160 korda, 1 külastust täna)