Öösel pussitati Norras kolme naist, üks suri ja üks on kriitilises seisus haiglas

Üks inimene suri ja kaks said haavata öösel Oslost lõuna pool asuvas Sarpsborgi linnas toimunud pussitamises. Politsei on veretöös kahtlustatava mehe kinni pidanud.

Kõik kannatanud olid naised. Norra rahvusringhäälingu NRK andmetel olid kaks kannatanut kriitilises seisus, üks neist suri. Kolmas kannatanu sai haavata käsivarde ja vigastus on kerge.

Politsei sai väljakutse veidi enne keskööd ühe pussitatud naise kohta Sapsborgi kesklinnas bussijaamas. Varsti pärast seda sai politsei teate veel kahe pussitamise kohta linnas eri kohtades. Pärast seda edastas politsei teeate, et inimesed püsiksid siseruumides.

Politsei info kohaselt tundis üks kannatanatutest pussitaja ära. Mees peeti hiljem kinni ühes kesklinna korteris. Raskes relvastuses politsei piiras pärast juhtunut linna keskuse sisse. Operatsioonis osales päästehelikopter.

Kvinne døydde etter knivangrep i Sarpsborg

Politiet opplyser at dei fyrst fekk melding om ei knivstukken kvinne på bussterminalen i Sarpsborg sentrum. Kort tid etter fekk dei nye meldingar om to nye knivstikkingar i St. Nikolas gate og Oscars gate. Alle ofra er kvinner. To av kvinnene fekk kritiske skader, og den eine av dei vart stadfesta død av politiet klokka to.

Kommentaarid
(Külastatud 1,982 korda, 1 külastust täna)