Naisel on 35 cm piht – kas see on võimalik?

Myanmaris elaval 23-aastasel naisel Su Moh Moh Naing’il on peaaegu maailma kõige saledam piht, mille ümbermõõt on vaid 35 sentimeetrit.

Naine ise räägib, et see tuleb tervislikust toitumisest ja naisel on pärilikult sale piht, aga kriitikute väitel on naisel toitumishäire. Naisel oli plaan saada oma pihaga Guinnesse rekordite raamatusse, aga tal jääb puudu paar sentimeetrit.

23-aastane tudeng paneb oma liivakella figuurist pilte sotsiaalmeediasse, kus teda süüdistatakse fotode töötlemises ning kosmeetilistes operatsioonides nagu roiete eemaldamine ja korseti kandmine, vahendab Daily Mail.

Naine aga kaitseb ennast ja väidab, et ei töötle pilte ja sööb tervislikult. Ta väidab, et sale piht on tal pärilik. Naine ise väidab, et tema pihal pole midagi viga. Samuti naudib ta piltide peal poseerimist.

Saledaima piha Guinnessi rekord aga kuulub Briti naisele Ethel Granger’ile, kelle vööümbermõõt on 33 sentimeetrit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Kommentaarid
(Külastatud 507 korda, 1 külastust täna)