Mees pussitas Espoos röövi käigus taksojuhti, võeti vahi alla

Lääne-Uusimaa kohtu otsusega vahistati mees, keda kahtlustatakse laupäeva õhtul taksojuhi röövimises ja pussitamises Espoos Pellaksenmäki piirkonnas.

Taksojuhti löödi röövimise käigus terariistaga mitmeid kordi ja ta toimetati haiglasse. Vahistatud meest kahtlustatakse röövimises ja tapmiskatses. Ta on tunnistanud üles röövimise ja taksojuhi pussitamise. Noalööke oli politsei info kohaselt alla kümne, vahendab MTV.

Kannatanu on eeluurimise käigus üle kuulatud. Noalöögid oli kõik ülakehas ja seetõttu eluohtlikud. Kahtlusalune on politseile motiivi välja öelnud, aga eeluurimise ajal politsei seda veel ei avalikusta. Praegu pole veel kindel, kas kahtlusalune oli teo hetkel alkoholi või narkoainete mõju all.

Politsei sai kahtlusaluse kätte laupäeval peale juhtunut.

Kommentaarid
(Külastatud 192 korda, 1 külastust täna)