Lidl langetab Soomes püsivalt 300 toote hinda, alandus algab kohe homme

Hinnaalandus puudutab põhiliselt Lidli oma tooteid, aga seal on ka Soome kodumaiseid ja rahvusvahelisi tooteid. Lidl teeb seda selleks, et täita oma lubadust olla kõige soodsama ostukorviga kaubakett.

Uued soodsad hinnad jõustuvad osaliselt juba homme neljapäeval. Hindu alandatakse järk-järgult järgnevate nädalate jooksul. Kokku langetatakse sügise jooksul 300 toote hinda, vahendab Iltalehti.

Käesoleval nädalal langeb näiteks Pohjolan Juustolan Tunturi juustu hind 3,99 euro pealt 2,79 euro peale, Milbona sojajogurti hind 1,45 euro pealt 1,29 euro peale ja külmutatud maasikad 3,29 euro pealt 2,99 euro peale.

Hinaalandus sõltub tootest, alates mõnedest sentidest kuni 90-protsendilise hinnaalanduseni. Hind langeb toodetel eri kaubagruppidest, seal on piimatooteid, kuivaineid, maiustusi ja loomatoitu.

Hinnaalandus tähendab Lidli jaoks suurt väljaminekut, tegemist on miljonite eurodega. Samas loodetakse, et see uudis levib pärast koroonakevadet soomlaste hulgas ning sellega peaks lõppema jutud, et Lidl Plus püsikliendiprogramm tõstab kauplustes hindu.

Lidl laskee 300 tuotteen hintoja pysyvästi - ensimmäiset alennukset voimaan heti huomenna

Alennukset koskevat pääasiassa Lidlin omia merkkejä, mutta joukossa on myös kotimaisia ja kansainvälisiä tuotteita. Lidl tiedotti keskiviikkona aikovansa alentaa satojen tuotteiden hintoja seuraavien viikkojen aikana. Kauppaketjun tavoitteena on ylläpitää Lidlin asiakaslupausta ja tarjota Suomen edullisin ostoskori. Myös Iltalehden tuoreessa suurten kauppaketjujen ruokakorivertailussa selvisi, että Lidlin ostosreissu tulee edullisimmaksi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,684 korda, 1 külastust täna)