KUUM VIDEO: Naine selgitab, kuidas teha last ilma mehe või arsti abita

Sotsiaalmeedias lööb laineid video, kus ameeriklannast üksikema Dani Morin selgitab üksikasjalikult, kuidas teha last ilma mehe või arsti abita.

Naine selgitab, kuidas ise ennast kunstlikult seemendada. Tuleb tellida spermapangast sperma ning kasutada süstalt, et seemnevedelik sisse viia.

Videot on vaadatud juba enam kui 8 miljoni korda. Naine soovitab kõigepealt hakata võtma rasestumist soodustavaid toidulisandeid. Siis tuleks minna finantsnõustaja juurde, et teha kindlaks, kas majanduslik seis lapse saamist võimaldab.

Edasi tuli leida spermapank. Külmutatud sperma maksis 800 dollarit ja selle saatmine 200 dollarit. Sperma saabus kohale paari päevaga. Edasi tuleb hakata ovulatsiooni jälgima iga 3 tunni tagant ning sisestada sperma 12 tundi peale ovulatsiooni algust.

Sperma viiakse sisse süstlaga, see sarnaneb tampooni tuppe panekuga. Pärast seda tuleks lamada selili 30 minutit ja jalad üles tõsta. Edasi tuleks viia tuppa menstruaalketas, et sperma paremini sees püsiks.

Kui nii teha, siis on kahe nädala pärast positiivne rasedustest kindlustatud.

@danimorin13DIY making a baby. TTC pregnancy at home edition. ##ttc ##momma ##pregnant ##pregnancyannouncement ##homeinsemination ##baby

♬ Fun – AShamaluevMusic

Kommentaarid
(Külastatud 1,634 korda, 1 külastust täna)