KUUM: Soomes tuli taas juurde 17 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna pühapäeval, 19. juulil taas 17 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on Soomes nakatumisi tuvastatud 7335.

Nii eilne 17 kui tänane 17 uut nakatumist on Soomes erakordne, kui arvestada, et viimased kuu aega on olnud vaid mõned üksikud nakatumised päevas, vahendab Yle.

Soomes leevendati käesoleva nädala alguses koroonapiiranguid. Lubati reisimine mitmete Euroopa riikidega, lisaks kaotati piirangud söögikohtades. Eestis ei lisandunud viimase ööpäevaga ühtegi uut nakatumist.

Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Suomessa taas 17 uutta tartuntaa, Melbourneen maskipakko, maailman tartunnoissa uusi ennätys toista päivää peräkkäin

Päivitämme tähän juttuun uusimmat tiedot koronaviruksen tilanteesta. Matkustusrajoituksia on höllennetty maanantaista alkaen. Suomi avasi maanantaina rajansa 17 uudelle eurooppalaiselle maalle ja matkustusrajoituksia höllennetään myös 11 Euroopan ulkopuolisen maan kanssa. Samalla poistui myös suuri osa ravintoloiden toimintaa säädelleistä rajoituksista. Rovaniemellä korona-altistumisten määrä on noussut yli kahteensataan. Paikallisessa Hoplopissa käyneistä yli sata on määrätty karanteeniin.

Kommentaarid
(Külastatud 812 korda, 1 külastust täna)