KUUM: Soomes pussitati kooli hoovis 17-aastast poissi

Soome lõunaosas Raaseporis pussitati 30. juunil enne keskööd Billnäsi kooli hoovis 17-aastast poissi. Kaks kahtlusalust isikut on seoses pussitamisega kinni võetud.

Kannatanu viidi ravile haiglasse. Kahtlusalused isikud lahkusid autoga enne politsei saabumist, aga nad saadi kiiresti kätte. Üks neist on sündinud 1960ndatel aastatel ja teine on alla 18-aastane, vahendab Iltalehti.

Kooli hoovis juhtunut uuritakse kui vägivalda ja ähvardust. Politsei veel praegu asja täpsemalt ei kommenteeri, kuna asja uurimine on alguses.

17-vuotiasta poikaa puukotettiin koulun pihalla Raaseporissa

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä rikoksesta epäiltynä. 17-vuotiasta poikaa puukotettiin veitsellä ylävartaloon Billnäsin koulun pihalla Raaseporissa 30. kesäkuuta hieman ennen puoltayötä. Asianomistaja on toimitettu sairaalaan hoidettavaksi. Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä rikoksesta epäiltynä. Heidän osallisuutta rikoksiin selvitetään. Henkilöt olivat poistuneet ajoneuvolla ennen poliisin saapumista, mutta he jäivät kiinni suhteellisen nopeasti.

Kommentaarid
(Külastatud 1,667 korda, 1 külastust täna)