KUUM: Hispaanias möllab koroona teine laine, massiliselt tühistatakse hotellibroneeringuid

Hispaaniat on tabanud koroonaviiruse teine laine, mistõttu tühistatakse massiliselt hotellibroneeringuid. Tühistatud on 75 protsenti broneeringutest.

Hispaanias on tuvastatud viimase nädala jooksul enam kui 9000 uut koroonaga nakatumist. Mõnedes linnades on kehtestatud reisikeelud, vahendab Daily Mail.

Tühistamised on nii kõrged nagu 77 protsenti perede hulgas ja 70 prontsenti Baleaari saartel, mille hulka kuulub Mallorca. Mõnedes hotellides on mitu nädalat või isegi mõned kuud tagasi tehtud broneeringute tühistamine suurem kui uued broneeringud.

Hispaanias on viimase nädalaga tõusnud plahvatuslikult uute nakatumiste arv, mistõttu kardetakse uut piiride sulgemist. Murcia piirkonna Totana linnas on kehtestatud karm karantiin, kus linna sisenemine ja sealt väljumine on keelatud.

Turismigrupi Dingus uuringu kohaselt on 2-4 kuud tagasi tehtud broneeringutest tühistatud 80 protsenti. Üksi reisivad turistid on tühistanud 54 protsenti broneeringutest ja pered 77 protsenti.

Hispaania turismiminister Reyes Maroto avaldas eile lootust, et Prantsusmaa ei sulge piiri Hispaaniaga pärast nakatumiste tõusu Kataloonias. Hispaania on mures, sest Prantsuse peaminister Jean Castex ei välistanud pühapäeval piiri sulgemist. Kataloonias on viimase 14 päevaga tuvastatud ligi 7000 uut koroonaga nakatumist. Pärast seda piirati Barcelonas inimeste pääsu randa.

Two thirds of hotel bookings in Spain have been CANCELLED

Hotel cancellation rates are as high as 70 per cent in Mallorca’s Balearic Islands Spain has recorded more than 9,000 new coronavirus cases in last seven days One town in Murcia has today re-imposed tough restrictions including travel ban Worried tourists have cancelled two thirds of their hotel bookings in Spain as the country battles a new wave of coronavirus cases.

Kommentaarid
(Külastatud 1,130 korda, 1 külastust täna)