KUUM: Donald Trumpi minial tuvastati koroonaviirus

USA presidendi Donald Trumpi poja Donald Trump Jr pruudil Kimberly Guilfoyle’il tuvastati koroonaviiruse nakkus. Nii Trump Jr kui Guilfoyle on hetkel ametis Trumpi tagasivalimise kampaania korraldamisega.

Pärast nakatumise tuvastamist on naine teistest isoleeritud. Tema enesetunne on hea ja teda testitakse uuesti, kuna tal puuduvad haigusnähud. Igaks juhuks jätab ta aga ära kõik avalikud üritused, vahendab CNN.

Guilfoyle’il tuvastati koroonaviirus Lõuna-Dakotas enne president Trumpi üritust Mount Rushmore’i juures (seal on USA alusepanijate näod raiutud kiviseina sisse).  Naine presidendiga kokku ei puutunud ja Trump Jr test oli negatiivne.

Guilfoyle on endine Fox Newsi telenägu ja liitus Trumpi valimismeeskonnaga käesoleva aasta algul.

Kimberly Guilfoyle — Donald Trump Jr.’s girlfriend and top Trump campaign official — tests positive for coronavirus

Kimberly Guilfoyle — the girlfriend of Donald Trump Jr. and a top fundraiser for the Trump campaign — has tested positive for coronavirus, according to a top official for the committee she leads.

Kommentaarid
(Külastatud 369 korda, 1 külastust täna)