Kurb uudis: Soome peaministril suri isa

Soome peaministril Sanna Marinil suri eelmisel nädalal, 23. juunil isa. Mees oli surres 65-aastane. Surma põhjus pole teada.

Asja kinnitas Marini büroo. Marin ise ei soovinud asja kommenteerida. Sanna Marin on Lauri Marini kolmest lapsest noorim ja sündinud viimasest abielust, vahendab Seiska.

Peaminister on väitnud, et ta isaga eriti ei suhelnud. Kui küsite minult, kas tunnen oma isa, siis vastan, et ei tunne, ütles Marin märtsikuises intervjuus ajakirjale Vogue. Marin pole kasvanud koos isaga ja ta ütles, et tal pole olnud isa.

Põhja-Savos Vieremä külas elav sa ütles eelmise aasta lõpus antud intervjuus, et suhted tütrega on olnud normaalsed. Ta ütles, et nad helistavad tütrega, vahel helistab tema, vahel tütar. Suheldakse vähemalt kord kuus.

Pääministeri Sanna Marinin isä Lauri Marin on kuollut

Pääministeri Sanna Marinin, 34, isä Lauri Marin on kuollut. Hän oli kuollessaan 65-vuotias. Seiska sai vahvistuksen Lauri Marinin kuolemasta maistraatista. Maistraatista saatujen tietojen mukaan hän kuoli viime viikon tiistaina 23. kesäkuuta. Pääministeri Sanna Marin on Laurin kolmesta lapsesta nuorin, syntyisin hänen viimeisestä avioliitostaan. Seiska tapasi pohjoissavolaisen Vieremän kylässä asuvan Laurin viime vuoden lopulla.

Kommentaarid
(Külastatud 1,694 korda, 1 külastust täna)