Kole lugu: Põlissoomlaste kohalik valimisjuht rööviti paljaks ja peksti läbi, peksjad nägid araablaste moodi välja

Põlissoomlaste erakonna Kesk-Soome piirkonna valimispealik Pekka Kataja rööviti paljaks ja peksti läbi, nii et ta tuli haiglasse viia.

Asi juhtus täna reede hommikul Kataja kodus Jämsänkoskis. Asjast rääkis Kataja väljaandele Keskisuomalainen.

Kataja rääkis, et hommikul veidi enne kella kümmet helises uksekell. Uksesilmast oli näha meest mingi pakiga. Kataja praotas ust ja talle öeldi, et tegemist on erakonna brošüüridega, samuti küsis mees isikut tõendavat dokumenti. Kataja käis otsimas rahakotti, kus on juhiluba. Kui Kataja ukse avas, siis ründas küljelt teine mees, kes hakkas vastu pead peksma.

Kataja kukkus löökide tagajärjel maha. Sellele vaatamata peks jätkus, löödi nii pähe kui ülakehasse. Peksjad olid mõlemad mehed. Korterist viidi ära raha 1400 eurot. Kataja viidi vigastuste tõttu kiirabiga Tampere ülikooli haiglasse.

Kataja jutu järgi nägid peksjad välja nagu araablased. Tema arvates on tegemist poliitilise vägivallaga. Sise-Soome politsei andis teada, et uurib hommikul Jämsäs toimunud röövi. Muus osas pole politsei infot andnud.

Juhtumile reageerinud põlissoomlaste erakonna löiikmete arvates on tegemist rassistliku ja poliitilise rünnakuga.

Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja ryöstettiin ja hakattiin sairaalakuntoon

Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö ja kansanedustaja Jouni Kotiahon (ps.) eduskunta-avustaja Pekka Kataja ryöstettiin ja hakattiin sairaalakuntoon…

Kommentaarid
(Külastatud 2,434 korda, 1 külastust täna)