KARM: Florida ema kaotas koroona tõttu kõigepealt 20-aastase poja, ja siis 11 päeva hiljem 22-aastase tütre

USA-s Floridas elav 48-aastane naine kaotas koroonaviiruse haiguse COVID-19 tõttu kõigepealt 20-aastase poja ja siis 11 päeva hiljem 22-aastase tütre.

Ema Monete Hicks tunnistas telekanalile NBC Miami, et kahe matuse korraldamine on väga raske. Nii pojal kui tütrel olid varem kroonilised haigused. Poja Byroni ja tütre Mychaela Francise peamine surma põhjus oli aga COVID-19.

Poeg Byroni surmale aitasid kaasa ülejaal ja astma, tütre Mychaela Francise puhul lisandus veel kopsuhaigus. Pojal Byronil muutus hingamine raskeks 27. juunil. Poeg viidi haiglasse, kus ta hiljem suri. Nädal hiljem, kui pere leinas poega, hakkas tütrel Mychaela Francisel pea valutama ja tal tõusis palavik. Iga päevaga muutus tütre olukord hullemaks.

Mychaela vajas hapnikku, tema vererõhk langes ning üks neer lakkas töötamast. Tütar suri 8. juulil.

Hicks, kel on 4 last arvas, et tütar jääb ellu, kuna erinevalt pojast oli ta võitleja. Nüüd hoiatab ema kõiki teisi, et nad oleksid väga ettevaatlikud. Kandke maski ja hoidke end, hoiatab ta teisi.

Floridas osariigis on koroonaga nakatumiste arv tõusuteel ning haiglad on kas täis või täis saamas.

Lauderhill Family Loses Two Children to COVID-19 Days Apart

A Lauderhill family is in mourning after losing two children to the novel coronavirus just days apart. Over the span of 11 days, both Byron and Mychaela Francis battled with the virus before tragically passing away. “Having to plan two funerals is really hard,” Montete Hicks, mother of Byron and Mychaela, said.

Kommentaarid
(Külastatud 714 korda, 1 külastust täna)