Jahmatav lugu Rootsis: 16-aastast poissi kahtlustatakse 12-aastase poisi vägistamises

Rootsis kahtlustatakse 16-aastast poissi ühe 12-aastase poisi vägistamises ja teise 11-aastase poisi seksuaalses ahistamises ja ähvardamises.

Esimene kannatanu, 12-aastane poiss oli õues kodu lähedal eelmise, 2019. aasta novembrikuus. Väljas oli pime ja järku märkas poiss kedagi tagantpoolt lähenemas. Ründaja võttis ühe käega kinni poisi kaela ümbert ja teise käe lükkas püksi, vahendab Expressen.

Kui kannatanu üritas põgeneda, ähvardas ründaja, et tal on nuga. Prokuratuuri info kohaselt vägistas ründaja väiksema poisi. Lõpuks pakkus kannatanu ründajale oma taskuraha ja pääses vabadusse.

Poiss jooksis koju vanemate juurde ja vanemad kirjutasid politseile teate. Ründajat aga ei leitud.

Sama lugu kordus mõned nädalad hiljem. Kannatanu oli seekord 11-aastane poiss. Ka seda last ähvardas ründaja noaga, aga laps pääses põgenema. Ta jooksis koju, peale mida teatasid vanemad politseisse ja hakkasid ise ründajat otsima. Lõpuks said lapsevanemad ründaja kätte. Nad seisis tänaval politseid oodates, samal ajal oli laps kõrval autos.

Kahtlusalune on 16-aastane poiss, kes on politseile varasemast tuttav. Teda kahtlustatakse kokku 35 kuriteos, mille hulgas on peksmised, pettused ja murdvargused. Kahtlusaluse DNA-d leiti mõlema kannatanu riietelt. 16-aastane end süüdi ei tunnista.

Åtalet: Pojke våldtogs under promenad – köpte sig fri för sin veckopeng

16-åringen misstänktes för 35 brott och omhändertogs. Men han kunde ändå överfalla och våldta en 12-årig pojke på en promenad, enligt åtalet. Efter våldtäkten lyckades pojken köpa sig fri för sin veckopeng. En knapp månad senare misstänks 16-åringen ha överfallit en 11-årig pojke. Men pojkens föräldrar gav sig ut på jakt och lyckades själva gripa 16-åringen.

Kommentaarid
(Külastatud 5,192 korda, 1 külastust täna)