Inglismaal muutuvad näomaskid kohustuslikuks, inimesed avaldavad meelt maskide vastu

Inglismaal, kus tahetakse näomaskide kandmine avalikes kohtades nagu poodides seoses koroona levikuga kohustuslikuks teha, toimuvad maskide-vastase meeleavaldused.

Inimesed avaldavad meelt ja skandeerivad, et ei taha kanda maski, lasta end testida, jälitada ega vaktsiiniga mürgitada. Inglismaal muudetakse koroona leviku tõttu maskid kohustuslikuks poodides alates neljapäevast, 24. juulist, vahendab Daily Mail.

Praegu on Inglismaal maskide kandmine kohustuslik ühistranspordis ja seda kohustust tahetakse laiendada mujale, kuna Inglismaa on hädas koroona levikuga. Londoni Hyde Parkis kogunesid eile pühapäeval sajad aktivistid, kes avaldasid meelt maskikandmise kohustuse vastu, viidates inimõigusele maski mitte kanda. Meeleavaldajad avaldasid loosungeid sõnumiga, et ei kanna maski ja ei lase end testida, jälitada ega vaktsiiniga mürgitada.

Inimesed süüdistavad valitsuse kehtestatud koroonaopiiranguid selles, et need laastavad majandust, piiravad laste õigust koolis käia ning on vastuolus inimõigustega.

Inglismaal võib maksikandmise kohustuse eiramise eest saada trahvi 100 naela (veidi üle 100 euro), mida võidakse alandada 50 naelani, kui trahv makstakse 14 päeva jooksul.

Anti-mask activists march on Hyde Park dressed as plague doctor

Demonstrators raised placards reading: ‘I will be not be masked, tested, tracked’ as part of today’s protest One dressed as plague doctor while another had vest saying: ‘Save human rights’ during Hyde Park gathering The protest countered an announcement that masks must be worn in shops and supermarkets from July

Kommentaarid
(Külastatud 861 korda, 1 külastust täna)