Helsingis murdus 150-meetrine benji hüppetorn

Helsingis Kaivopuistos murdus katki ja kukkus merre 150 meetri kõrgune tõstukile ehitatud benji hüppetorn.

Päästekeskus sai väljakutse hommikul kella 6.45 ajal. Päästekeskuse info kohaselt oli kraana poomi alumine osa järgi andnud, mistõttu kukkus kraana torn merre. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud, vahendab Ilta-Sanomat.

Päästekeskus kontrollib torni merre kukkunud osa, ega selle hüdraulika seadmetest merre õli ei voola. Veebi Sky Breakers andmetel on tegemist Soome kõrgeima hüppetoniga. Pärast hüpet lastakse inimene meres ujuvale alusele. Hüppe ajal saavutatakse kiirus 120 km/h.

150-metrinen benjihyppytorni kaatunut Helsingin Kaivopuistossa

Nosturi on 150-metrinen. Helsingin Kaivopuistossa on kaatunut aamulla mereen noin 150-metrinen benjihyppytorni. Pelastuslaitos sai paikalle hälytyksen varttia vaille seitsemän aamulla. Pelastuslaitoksen mukaan tornin alapään puomiosa on taipunut, minkä seurauksena torni on kaatunut mereen. Kukaan ei ole loukkaantunut tapauksessa. – Kuvien perusteella puomi on juuresta vain pettänyt ja taipunut, sanoo päivystävä palomestari Kari Ursin .

Kommentaarid
(Külastatud 3,039 korda, 1 külastust täna)