Espoos oli raske avarii, sõiduauto kaldus vastassuunavööndisse, juht sai surma

Espoos oli Kehä III ringteel tänase neljapäeva, 30. juuli hommikul raske avarii, kus sõiduauto kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku kaubikuga, sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Lääne-Uusimaa päästekeskuse andmetel sai üks inimene surma ja üks raskelt vigastada. Sõiduauto liikus lääne poole ja kaubik ida poole. Kaubiku juht sai raskel vigastada ja viidi haiglasse, vahendab Iltalehti.

Päästekeskusele teatas õnnetusest sündmuskohale jõudnud veoki juht. Liiklus oli Kehä III ringteel häiritud ligi 2,5 tundi. Teel olid suured ummikud.

Lääne-UUsimaa politseijaoskond uurib juhtumit kui liikluse ohustamist ja kehavigastuse tekitamist.

Kuolonkolari Kehä III:lla Espoossa – henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle

Henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Espoossa, Kehä III:lla sattui liikenneonnettomuus, jossa kuoli yksi henkilö ja yksi loukkaantui vakavasti. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta kerrottiin aamulla, että kyseessä oli Kauklahden liittymän kohdalla sattunut henkilöauton ja pienen pakettiauton nokkakolari. Lännen suuntaan Kehä III:sta ajanut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja osui idän suuntaan tulleeseen pakettiautoon.

Kommentaarid
(Külastatud 2,352 korda, 1 külastust täna)