Eesti omandusse läinud Hobby Hall on saanud Soomes palju negatiivset tagasisidet

Veebimüügifirma Hobby Hall on saanud kevade ja suve jooksul Soomes palju negatiivset tagasisidet. Poe Facebooki küljel on toodud välja palju kaebusi.

Põhiliselt on kaebused seotud tellitud toodete kvaliteedi, saabumata jäämise ning raha tagastamise aeglusega, vahendab Iltalehti.

Üks klient Kimmo pettus, kui tellis firmast mootorsae. Maksis raha ära, aga kaupa ei saanud. Ta pole saanud ühendust firma klienditeenindusega ega ka raha tagasi. Ta märkas Facebookist, et sama on juhtunud paljude teistega. Üks klient oli tellinud jalgratta, aga sai vaid pool ratast.

Kimmo väidab, et on varem olnud Hobby Halliga rahul. Varem tulid tooted õigel ajal kohale ja maksmine oli meeldiv. Nüüd aga tuleb raha kõik korraga ära maksta, mis on erakordne. Kimmo märkis, et ta korra eksis, aga enam mitte.

Kimmo väitel saadavad pettunud kliendid juba Hobby Hallile pankrotiavaldusi. Kui raha ei tule, kavatseb sama teha ka Kimmo. Tema väitel peab selline tegevus lõppema.

Hobby Hallile on tulnud kaebusi ka tellimuste täitmise aja kohta. Näiteks Ulla-Maija kirjutab, et tellis pojatütrele jalgratta ja veel mõned asjad. Üks asi tuli kohale, aga jalgratas mitte, kuigi klienditeeninduses oli kirjas, et kõik kaubad saabusid korraga. Hobby Hallis süüdistati postifirmat, et pakid läksid kaotsi. Lõpuks saabus jalgratas koos veel ühe asjaga koju kuu aega hiljem. See ratas tagastati, kuna pojatütrele osteti juba uus ratas. Hiljem ei saanudki selgust, miks osa asju hiljem tulid.

Hobby Hall läks aastavahetusel Eesti firma Wraith Invest OÜ omandusse. Hobby Halli juhi Janne Sorakivi väitel on probleemid seotud koroonapandeemia ja veebipoe kaubavaliku kasvuga. Seetõttu on klienditeenindus umbes. Hobby Hall parandab praegu olukorda mitmel eri viisil.

Hobby Halli kaubavalik on kasvanud võrreldes varasemaga 10-kordseks. Iga päev täidetakse tuhandeid tellimusi. Üksikute klientide kaebusi aga Hobby Hall ei kommenteeri.

Hobby Hall

Hobby Hall. 102,286 likes · 293 talking about this. Tutustu Hobby Hallin verkkokauppaan! Hobby Hallin tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti, nyt myynnissä on yli 100 000 tuottetta kotiin, puutarhaan ja…

Kommentaarid
(Külastatud 1,228 korda, 1 külastust täna)