Berliinis Eesti numbriga Mercedesega 6 inimest alla ajanud 24-aastane Refail A. oli purjus

Eile pühapäeva hommikul oli Berliinis loomaaia metroojaama juures raske avarii, kus Eesti numbrimärgiga Mercedese džiibiga sõitis rahvamassi 24-aastana Refail A., kellel ekspertiis tuvastas joobe.

Kõige raskemas seisus on 3 kodutut, kellele auto tänaval otsa sõitis. Üks neist on haiglas eluohtlikus seisus, vahendab Bild.

Politsei tuvastas juhil 0,7-promillise alkoholi joobe. Narkojoovet ei tuvastatud. Auto tegi avarii suure kiiruse tõttu.

Kaks naist vanuses 38 ja 57 eluaastat ning üks 57-aastane mees sai õnnetuses kergemalt vigastada. Politsei võttis juhi sündmuskohal vahi alla. Autojuht vigastada ei saanud. Kui politsei juhti minema talutas, oli ta öelnud: Mul on kahju.

Juhti kahtlustatakse surma põhjustamises, kuigi ükski kannatanutest ei hukkunud. Uuritakse seda, kas juhil oli kavatsus kedagi tappa. Praegu pole infot, et tegemist oleks olnud võiduajamisega.

Juhi nimi on Refail A, ta on 24-aastane ja elab Berliinis, edastab Bild. Auto oli Eesti numbrimärkidega. Õnnetus juhtus kell 7.20 hommikul Hardenbergplatzil, mis asub Zoologischer Garteni (Loomaaia) metroojaama lähedal. Auto oli Mercedes.

Esialgsetel andmetel sõitis auto Joachimsthaler Straße tänavalt ja keeras Hardenbergstraße tänavale. Suure kiiruse tõttu ei võtnud auto kurvi välja, sõitis vastu valgusfoori posti ja siis üle kõnnitee inimeste sekka. Lõpuks peatas auto teekonna postkast.

Üks inimene oli jäänud päris auto alla ja ta viidi ära kiirabiga. Kokku said õnnetuskohal 17 inimest kriisiabi. Päästjaid oli kohal 60 ringis, lisaks kaks päästekopterit. Politsei oli kohal pommikoertega, kuna algul kahtlustati terrorirünnakut. Praegu pole infot, et tegemist oleks olnud poliitilise või religioosse rünnakuga.

Mann rast in Berlin in Menschengruppe – Fahrer (24) war betrunken

Schrecklicher Unfall am Sonntagmorgen in Berlin! Ein Mann raste am Bahnhof Zoologischer Garten mit einem Mercedes SUV in eine Menschengruppe, offenbar wegen überhöhter Geschwindigkeit. Berlin – Am Sonntagmittag war klar: Der Fahrer (24) war betrunken! Wie die Polizei gegenüber BILD bestätigte, wurden bei dem Mann 0,7 Promille nachgewiesen.

 

Kommentaarid
(Külastatud 5,386 korda, 1 külastust täna)