VIDEO: Politsei poolt kinni võetud mees hakkas end sööma ja suri (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

USA Kalifornia osariigi Reddingu politseijaoskond pani sotsiaalmeediasse üles video sellest, kuidas mees hakkas kinnivõtmise käigus end sööma ja oli üleni verine. Mees võeti kinni, aga ta suri hiljem haiglas.

Mees oli olnud rohtude mõju all ja video salvestas üks asja pealt näinud tunnistaja. Mehe nimi oli Morgan James Davis ja ta oli 37-aastane, vahendab Riverside County News Source.

Reddingu politsei info kohaselt kutsuti politsei teisipäeval, 9. juunil välja Americana Modern motelli selle peale, et kuulda oli naisterahva karjeid. Kui politsei kohale jõudis, tuvastasid nad ühe ülekaalulise, üle 200 kg kaaluva valge nahavärviga mehe motelli teise korruse rõdul. Mees oli enne politsei kohalejõudmist verine.

Politsei kutsus kohale ka kiirabi ja mehega alustati läbirääkimisi. Politseil polnud teada, kas sündmukohal on veel kannatanuid peale verise mehe, kel polnud jalas aluspükse ja kel oli seljas vaid t-särk.

Politsei suutis meest veenda, et ta rõdult alla tuleks parklasse. Mees aga käitus agressiivselt ja ründas politseinikke, mistõttu tulistati teda kummikuulidega õlga. See meest ei peatanud. Ta hakkas sööma oma enda kätt, hammustas randmest ja käevarrest tükke ning sülitas need välja.

Politsei tulistas oma kätt söönud meest taseriga, mispeale kukkus mees maha. Kui politseinikud mehe juurde jõudsid ja tal käsi raudu panid, lamas mees teadvusetult maas. Videost on näha, kuidas mees kargas järsku üles ja tõusis põlvedele, enne kui politsei suutis tal käed raudu panna. Pärast seda kutsuti kohale kiirabiarstid, kes mehele arstiabi andsid. Sel ajal oli mees teadvusel.

Pärast seda viidi mees kiirabiga kohalikku haiglasse, kell oli siis 1.43. Haiglas aga mehe seisund järsult halvenes ja ta suri kell 2.15.

Pärast seda otsisid politseinikud ümbruskonna läbi ja ei leidnud ühtegi naist, kes oleks kannatanud või karjunud. Polnud teada, kas mehega koos oli olnud üldse mõni naine või mitte. Mehe hotellitoa läbiotsimisel leiti amfetamiini, kokaiini ja LSD-d, lisaks retseptiravimeid. Politseinikud leidsid ka noa, millel oli verd.

Pärast kahtlusaluse isiku surmaga lõppenud juhtumit eemaldati ajutiselt töölt 5 politseinikku, kes mehe kinnivõtmisega tegelesid.

NB! Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 3,233 korda, 1 külastust täna)