VIDEO: Lasteaia õpetaja lämmatas padjaga surnuks 1-aastase hoolealuse (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Ukrainas Zaporožjes lämmatas 51-aastane lasteaia õpetaja padjaga surnuks 1-aastase hoolealuse. Õpetaja Irina Suhhanova on vahistatud kahtlustatuna mõrvas.

Õpetaja oli tahtnud 1-aastase Olesja nuttu vaigistada pärast seda, kui üks teine laps oli teda hammustanud, ja sidus lapsele padja näo ette. Laps suri lämbumise ja oksendamise tõttu, vahendab strana.ua.

Valvekaamera videos on näha, kuidas õpetaja seob lapsele padja näo ette. Õpetajat süüdistatakse ühtlasi selles, et selle asemel, et kutsuda kiirabi, üritas ta valvekaamera salvestist kustutada. Politseil õnnestus aga salvestis taastada.

Õpetaja kinnitas murest murtud vanematele, et ei tapnud nende last. Lapse isa soovitas õpetajal selle peale suu kinni panna. Lapse 23-aastane ema rääkis, et laps oli esimest päeva viidud prooviks lasteaeda. Lapse ema ei saanud aru, kuidas saadi laps niimoodi magama panna, kui ta oksendas.

Lapse ema oli tulnud kella 10 ajal hommikul koju ja saanud lasteaiast kõne, et laps ei hinga enam. Isa kiirustas pärast seda lasteaeda ja üritas teha lapsele kunstlikku hingamist, aga sellest polnud kahjuks abi. Lapse isa ütles, et ta tahaks võtta padja ja teha sama lasteaia õpetajale.

Lasteaia õpetaja aga ütles, et see polnud padi, vaid pehmendus, et laps oma pead ära ei lööks. Õpetaja rääkis, et see oli lapse kaitseks. Lapsevanemate advokaat Teymur Mamedov ütles, et enne uurijate saabumist kustutas õpetaja kaamera salvestise ja peitis ära padja. Õpetaja võttis lapse riidest lahti ja üritas varjata muid kuriteo jälgi. Juhtum oli 29. mail.

Kommentaarid
(Külastatud 16,660 korda, 1 külastust täna)