VIDEO: Borati osatäitja tegi USA konservatiivide arvel koroona-nalja

Borati osatäitja Sacha Baron Cohen, kes on varemgi USA konservatiivide arvel nalja teinud, tegi seda uuesti seoses koroonaga, kui esines laval lauluga, milles soovitas Obamat, Clintonit ja dr Faucit nakatada „Wuhani gripiga”.

Cohen, kes mängis laval kantrilauljat soovitas nakatada „Wuhani grpiga” USA poliitikuid, ajakirjanikke ja teadlasi. Teiste seas näiteks soovitas ta nakatada USA demokraadist ekspresidenti Barack Obamat, demokraatide presidendikandidaati Hillary Clintonit ja immunoloog dr Anthony Faucit. Laulus märgiti ära ka ettevõtja Bill Gates ja Maailma Terviseorganisatsioon.

Cohenil õnnestus veenda isegi publikut kaasa laulma, kuidas tuleks ajakirjanikke materdada nagu „seda teevad saudid”, viidates ajakirjanik Jamal Khashoggi’ile, kes hukati Türgis Saudi konsulaadis 2018. aastal, vahendab Daily Mail.

Sotsiaalmeedias on esinemise kohta üleval video:

Kommentaarid
(Külastatud 238 korda, 1 külastust täna)