USA-s hüppas koroonaga nakatumiste arv järsku üles

USA-s tuvastati eile neljapäeval, 25. juunil kõige suurem hulk uusi koroonaviirusega nakatumisi – ligi 41 000.

Eelmine rekord oli aprillikuu lõpus, mil uusi nakatumisi oli ööpäevas 36 000. Uute nakatumiste plahvatuslik kasv on seotud piirangute leevendamisega. Peamised uute nakatumiste kolded on Kalifornias, Floridas, Teksases ja New Jersey’s, vahendab CNN.

Eile registreeriti USA-s ligi 2500 koroonasurma. Kokku on USA-s tuvastatud üle 2,4 miljoni nakatumise ja registreeritud üle 124 tuhande koroonasurma.

Coronavirus pandemic: The latest updates from around the world

By Jessie Yeung, Adam Renton and Zamira Rahim, CNN Updated 5:42 a.m. ET, June 26, 2020 France’s second largest airport reopened on Friday, for the first time since closing on April 1. The first post-lockdown flight from Orly airport departed at 6 a.m. local time (1 a.m.

Kommentaarid
(Külastatud 297 korda, 1 külastust täna)