Sotsiaalmeedias levivad videod öise politsei-vastase mässu kohta Helsingis

Ööl vastu tänast laupäeva puhkes Hietaniemi rannas seal pidutsenud noorte hulgas politsei-vastane mäss. Sündmused said alguse sellest, et politsei läks kohale lahutama üht massikaklust, pärast mida pöörasid noored politsei vastu. Politseinike pihta loobiti kive ja pudeleid ning lennutati ilutulestiku rakette.

Öistes rahutustes said ligi 20 noorukit gaasi, mida politsei kasutas mässu mahasurumiseks. Politsei võttis sündmuskohal kinni viis inimest, kellest üks viidi koju ja neli on jätkuvalt kinni peetud. Kõik kinnipeetud on meessoost ja alla 18-aastased. Politsei uurib nende puhul vägivaldset vastuhakku ametiisikule ja kahju tekitamist.

Siin on mõned videod öiste sündmuste kohta, mis levivad sotsiaalmeedias:

Kommentaarid
(Külastatud 2,080 korda, 1 külastust täna)