Soomes on hakanud kaduma 3-5-aastased lapsed

Soomes on tulnud teateid mitmete 3-5-aastaste laste kadumise kohta. Kõigi nende kadumiste puhul on üks ühine tunnus.

Laupäeva hommikul kadus 3-aastane laps Lõuna-Pohjanmaal Kauhajoki vallas. Poissi otsiti mitu tundi ja lõpuks leiti ta ühe metsatee äärest. Poiss oli läinud kodust mitme kilomeetri kaugusele ja politsei info kohaselt ei saanud laps arugi, et oli nii kaugele läinud.

Soome lõunaosas Raaseporis läks laupäeval kaduma 3-aastane tüdruk. Vanemad võtsid ühendust häirekeskusega, aga laps leiti paarikümne minuti pärast. Tuli välja, et laps ei olnudki kuhugi läinud – ta magas kodus laua all.

Soome idaosas Kontiolahtis läksid kaduma kaks 4-5-aastast last. Ühe lapse ema teatas häirekeskusse, kuna kartis, et lapsed olid läinud tiigi äärde. Päästjad sõitsid tiigi juurde ja hakkasid lapsi otsima. Kohal olid ka pinnaltpäästjad. Pärast pool tundi kestnud otsinguid tuli teade, et poisid olid teise poisi juures. Lapsed olid unustanud öelda, et läksid teise lapse juurde koju.

Kõik juhtumid said õnneliku lõpu. Neid juhtumeid ühendab asjaolu, et erinevalt muretsevatest vanematest ei teadnud lapsed, et nad olid kadunud, vahendab MTV.

Kommentaarid
(Külastatud 7,260 korda, 1 külastust täna)