Soomes hukkus jalgrattaõnnetuses alla 30-aastane naine

Reedel, 5. juunil toimus Oulus Kansankatu ja Nummikatu ristmikul jalgratta ja auto kokkupõrge, mille tagajärjel sai jalgrattur surma. Hukkunu oli alla 30-aastane naine.

Õnnetus juhtus nii, et auto sõitis mööda Kansankatu tänavat Limingantulli suunast Saaristonkatu poole, kui vasemalt Nummikatu poolt tuli mööda kergliiklusteed jalgrattur. Kuigi auto liikus aeglaselt, põrkasid auto ja jalgratas kokku, vahendab Iltalehti.

Kokkupõrke tagajärjel kukkus jalgrattur ümber ja lõi pea vastu auto tuuleklaasi. Ratturil polnud kiivrit peas.

Kannatanu viidi haiglasse, aga tema vigastused olid nii tõsised, et ta suri hiljem haiglas. Õnnetust ja selle asjaolusid uurib politsei. Politsei palub õnnetust pealt näinud inimestel võtta ühendust e-posti aadressil vihjeet.oulu(at)poliisi.fi või vihjetelefonil +358 295 416 194.

Alle 30-vuotias nainen kuoli pyöräilyonnettomuudessa Oulussa

Pyöräilijällä ei ollut kypärää päässä. Perjantaina 5.6.2020 Oulussa tapahtui Kansankadun ja Nummikadun risteyksessä henkilöautoilijan ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena polkupyöräilijä menehtyi. Onnettomuudessa kuoli aikuinen alle 30-vuotias nainen. Onnettomuus tapahtui niin, että autoilija ajoi Kansankatua Limingantullin suunnasta Saaristonkatua kohti, kun vasemmalta, Nummikadun suunnasta kevyen liikenteen väylää pitkin tuli pyöräilijä.

Kommentaarid
(Külastatud 910 korda, 1 külastust täna)