Soome valitsus hakkab reisipiiranguid arutama neljapäeval

Soome valitsus hakkab reisipiiranguid arutama käesoleva nädala neljapäeval, 11. juunil, ütles täna välisminister Pekka Haavisto.

Haavisto ütles pärast valitsuse tänast nõupidamist, et Soome praegused piirangud kehtivad 14. juunini. Soomes on jälgitud ja võrreldud koroona olukorda teistes riikides, ütles Haavisto ja lisas, et edasised piirangud sõltuvad haiguse olukorrast, vahendab Iltalehti.

Balti riikides on Haavisto väitel saadud haigus kontrolli alla ning Norras ja Taanis liigutakse samas suunas.

Suora lähetys: Ulkoministeri: Matkustusrajoituksista keskustellaan torstaina

Hallitus neuvottelee tiistaina Säätytalolla siitä, miten epidemian seuraavaksi edellyttämiä toimia voidaan panna toimeen normaaliolojen lainsäädännössä. Neuvottelut alkoivat kello 10. Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoi Säätytalolle mennessään, että neuvottelu kestää noin puoleenpäivään saakka. Paikan päällä Säätytalolla tilannetta seuraa politiikan toimittaja Hanna Gråsten. Tekstimuotoista liveseurantaa päivitti toimittaja Hanna Sipinen.

Kommentaarid
(Külastatud 1,332 korda, 1 külastust täna)