Soome politsei võttis kinni eesti mehe, kes tahtis teise mehe põlema panna

Soome politsei uurib juhtumit, kus eesti mees tahtis jaanilaupäeval 19. juunil Nurmijärvi vallas põlema panna teise mehe.

Politsei teatas, et uurib asja kui tapmiskatset. Häirekeskus edastas politseile teate Nurmijärvi valda Nummimäentiele, kus üks mees oli tahtnud süüdata teist meest põlema. Politsei leidis sündmuskohalt kannatanu, kel olid üle keha põletushaavad.

Sündmuskohal olnud inimeste väitel olid kannatanu ja kahtlusalune enne seda tülitsenud. Seoses tüliga oli kahtlusalune mees visanud kannatanule peale süütevedelikku ja süüdanud kannatanu põlema, pärast mida oli ise lahkunud.

Kannatanu viidi juhtunu tõttu kiirabiga haiglasse, et saada ravi. Politsei selgitas sündmuskohal välja, et kahtlusalune on 1967. aastal sündinud eesti mees.

Politsei on käivitanud juhtunuga seoses eeluurimise, mille käigus selgitatakse välja sündmuste täpsem kulg, kuulatakse üle asjaosalised ning uuritakse asja muid meetodeid kasutades. Kuritegu uuritakse selle raskuse, kannatanule põhjustatud eluohtlike vigastuste ning planeerituse tõttu kui tapmiskatset.

Kahtlusalune isik võeti kinni sündmuskohal ja viibib vahi all.

Kommentaarid
(Külastatud 1,587 korda, 1 külastust täna)