Soome politsei võttis kahe mehe tapmiskatsega seoses kinni eesti mehe

Soome politsei info kohaselt kahtlustatakse Vantaa Kaivoksela linnaosas reede hilisõhtul kaks meest läbi peksnud eesti meest tapmiskatses.

Politsei sõitis välja häirekeskuse teate peale reedel, 19. juunil kella 23.43 ajal Vantaale Kaivoksela linnaossa Pronssikuja tänavale, kus üks mees oli teate kohaselt löönud mitmel korral kahte meest. Sündmuskojal leidis politsei kannatanud, kellel olid peksmise tagajärjel tekkinud rasked haavad peas ja ülakehas.

Sündmuskohal olnud inimesed rääkisid politseile, et kahtlusalune mees oli vihastanud selle peale, kui kannatanud mängisid valjult muusikat. Selle tulemusel oli kahtlusalune mees löönud mitu korda terariistaga kumbagi kannatanut pea ja ülakeha piirkonda.

Kannatanud, kaks täisealist meest viidi juhtunu tõttu kiirabiga haiglasse, et saada ravi.

Politsei selgitas sündmuskohal välja, et teos on põhjust kahtlustada 1981. aastal sündinud eesti meest. Politsei on algatanud seoses juhtumiga eeluurimise, mille eesmärk on välja selgitada sündmuste käik, kuulatakse üle kannatanud ning uuritakse asja muid meetodeid kasutades. Asja uuritakse praegu kui tapmiskatset.

Tapmiskatse paragrahv põhineb kahtlusaluse käitumise ja kannatanute suhtes kasutatud vägivalla hulgal ja viisil, vigastuste ulatusel ning teos kasutatud vahendil ja sellel, et löögid tabasid pea piirkonda, mis tõi kaasa ohu elule. Kahtlusalune mees saadi kätte sündmuskohal ja ta on kinni peetud.

Poliisi – Tiedotteet

Hätäkeskus antoi poliisille 19.6.2020 kello 23.43 tehtävän Vantaan Kaivokselaan Pronssikujalle, jossa ilmoituksen mukaan mies oli pahoinpidellyt useamman kerran kahta miestä. Tapahtumapaikalta poliisi löysi asianomistajat, joille oli syntynyt vakavia vammoja pään ja ylävartalon alueelle pahoinpitelyn johdosta. Paikallaolijoiden poliisille kertoman mukaan rikoksesta epäilty oli suuttunut asianomistajien illanviettämisestä sekä musiikin soittamisesta.

Kommentaarid
(Külastatud 907 korda, 1 külastust täna)